Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności oraz w obowiązku informacyjnym.

pl / en

ICER linia dodatków do produkcji pieczywa o odroczonym wypieku

Produkty wytwarzane z zastosowaniem technologii odroczonego wypieku charakteryzują się lepszym aromatem, chrupiącą skórką, delikatniejszym smakiem, mniejszym udziałem drożdży i dłuższym okresem świeżości, a co najważniejsze produkty te są bezpieczne dla zdrowia. Bardzo ważna jest w oczach klientów powtarzalność smaku i jakości oraz szybkie reagowanie na zmiany. Dlatego konieczne jest, uwzględnienie technologii odroczonego wypieku, myśląc o przyszłości i rozwoju swojej firmy.

Zastosowanie produktów linii ICER pozwala wydłużyć okres świeżości pieczywa.

ICER STABIL


25

3

5

6

Produkt przeznaczony do pieczywa pszennego. Dodatek w ilości 3% ma na celu poprawę własności wypiekowych oraz podniesienie walorów organoleptycznych otrzymanego pieczywa. Produkt przeznaczony szczególnie do produkcji pieczywa o odroczonym wypiekuMoże być stosowany w tradycyjnej technologii.

Index 13710

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne