Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Kremy

Linia kremów na zimno i do zapiekania. Mleczne, śmietankowe i waniliowe pyszne kompozycje smakowe. Posiadają idealną konsystencję i dają gwarancję powtarzalności produkcji. Szeroka gama smaków i zastosowań sprawi, że nasza oferta zaspokoi wymagania każdego cukiernika.

Deserowe

Idealnie sprawdzają się w połączeniu z każdym gatunkiem ciast (biszkoptowe, biszkoptowo-tłuszczowe, parzone, francuskie  itp.) do przekładania i na wierzch ciasta oraz do deserów z owocami.

Budyniowe

Wysokiej jakości krem budyniowy. Idealna konsystencja i wyśmienity, delikatnie mleczny smak sprawiają, że nie sposób się od niego oderwać. Doskonale sprawdza się np. jako krem do popularnej karpatki czy napoleonki.

Do tortów

Niezastąpiony w produkcji tortów, rolad i ciast deserowych. Łatwy i szybki w przygotowaniu. Idealnie łączy się z różnymi nośnikami smakowymi i z alkoholem. Nadaje się do zamrażania.Przy produkcji ciast i tortów mogą służyć jako nadzienie, ale również jako całkowite powleczenie, w tym przypadku powłoka zyskuje miękki, błyszczący płaszcz, który nie łamie się przy krojeniu. 

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne