Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności oraz w obowiązku informacyjnym.

pl / en

Drożdżowe

W porównaniu do innych rodzajów ciast, podstawowe ciasto drożdżowe nie zawiera dużo cukru oraz tłuszczu. Ciasto drożdżowe jest podstawą do wyrobu zarówno potraw słodkich jak i wytrawnych. Wśród nich możemy wyróżnić między innymi ciasta i ciastka z owocami lub makiem, słodkie bułeczki drożdżowe oraz pączki.

BUŁECZKI DO TECZKI


10/25

20

5

8

20% mieszanka pieczywa półcukierniczego z dodatkiem WAPNIA (BEZ KONSERWANTÓW). Doskonały produkt do wypieku wyjątkowo pachnących, maślanych bułeczek. Stworzony z myślą o tym, by zaspokoić wysublimowany gust i smak nie tylko dzieci ale i wszystkich klientów mających ochotę zasmakować maślanych pyszności.

Index 21110

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne