Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności oraz w obowiązku informacyjnym.

pl / en

Drożdżowe

W porównaniu do innych rodzajów ciast, podstawowe ciasto drożdżowe nie zawiera dużo cukru oraz tłuszczu. Ciasto drożdżowe jest podstawą do wyrobu zarówno potraw słodkich jak i wytrawnych. Wśród nich możemy wyróżnić między innymi ciasta i ciastka z owocami lub makiem, słodkie bułeczki drożdżowe oraz pączki.

SUPER PĄCZEK


25

20

5

12

Super Pączek - 20% koncentrat ciasta w proszku jest stabilny i wytrzymały w procesie technologicznym, znajduje również zastosowanie przy produkcji drożdżówek, chałek oraz innego ciasta drożdżowego, utrzymując długo świeżość.

Index 21290

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne