Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności oraz w obowiązku informacyjnym.

Biszkoptowo-tłuszczowe

Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe powstaje w połaczenia mąki pszennej lub z mąki pszennej wymieszanej z mąką ziemniaczaną, masła lub margaryny, cukru, jajek i środków spulchniających. Nadaję się idealnie do przyrządzania ciast z kremami, owocami, tortów, keksów i mazurków.

COLORADO


25

0

5

0

Pyszne ciasto w unikatowym opakowaniu to idealne rozwiązanie na urozmaicenie oferty kierowanej nie tylko do młodego pokolenia. Dzięki możliwości wypiekania bezpośrednio w estetycznym opakowaniu są wygodne w produkcji. Produkt sprawdzi się zarówno w kawiarnianej witrynie jak i na sklepowej półce. Dedykowane opakowania już w sprzedaży.

Index 20460

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne