Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności oraz w obowiązku informacyjnym.

pl / en

Biszkoptowo-tłuszczowe

Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe powstaje w połaczenia mąki pszennej lub z mąki pszennej wymieszanej z mąką ziemniaczaną, masła lub margaryny, cukru, jajek i środków spulchniających. Nadaję się idealnie do przyrządzania ciast z kremami, owocami, tortów, keksów i mazurków.

CZIKITA


25

0

5

0

To 100% koncentrat ciasta biszkoptowo-tłuszczowego z dodatkiem suszonego banana który nadaje ciastu oryginalny zapach i smak. CZIKITA jest znakomitą bazą do produkcji ciast z owocami sezonowymi, bitą śmietaną oraz kremami. Prezentowane ciasto cechuje łatwość przygotowania i wysoka jakość.

Index 20470

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne