Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności oraz w obowiązku informacyjnym.

pl / en

Biszkoptowo-tłuszczowe

Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe powstaje w połaczenia mąki pszennej lub z mąki pszennej wymieszanej z mąką ziemniaczaną, masła lub margaryny, cukru, jajek i środków spulchniających. Nadaję się idealnie do przyrządzania ciast z kremami, owocami, tortów, keksów i mazurków.

MAKAO NOWA FORMUŁA


15

0

5

0

Jest to ciasto o wspaniałym, czekoladowym smaku i wyrazistym kolorze. Użyte w mieszance wysokiej jakości kakao sprawia, że ciasto zachwyci nawet najbardziej wybrednego konsumenta. Mix. 100% zapewnia stałą, doskonałą jakość i ekonomię produkcji, a czekoladowe ciasto znakomicie prezentuje się w witrynie.

Index 20560

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne