Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności oraz w obowiązku informacyjnym.

pl / en

Biszkoptowo-tłuszczowe

Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe powstaje w połaczenia mąki pszennej lub z mąki pszennej wymieszanej z mąką ziemniaczaną, masła lub margaryny, cukru, jajek i środków spulchniających. Nadaję się idealnie do przyrządzania ciast z kremami, owocami, tortów, keksów i mazurków.

SCARLET RED VELVET


15

0

5

0

Mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowo - tłuszczowego o smaku malinowy. Wypieczone ciasta doskonale komponują się z różnego rodzaju kremami i dodatkami. Pozwalają na tworzenie niesamowitych kompozycji kolorystycznych, przy zachowaniu idealnego smaku i dużej przyjemności w konsumpcji. Ciasto proste w przygotowaniu i pozwalające w znacznym stopniu zróżnicować i poszerzyć asortyment każdej cukierni.

Index 20860

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne