Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności oraz w obowiązku informacyjnym.

pl / en

Biszkoptowo-tłuszczowe

Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe powstaje w połaczenia mąki pszennej lub z mąki pszennej wymieszanej z mąką ziemniaczaną, masła lub margaryny, cukru, jajek i środków spulchniających. Nadaję się idealnie do przyrządzania ciast z kremami, owocami, tortów, keksów i mazurków.

TRUFOLA


25

0

5

0

Mocno-czekoladowe o wspaniałym, niekonwencjonalnym truflowym smaku i aromatycznym zapachu. Zawiera w składzie nietopliwe granulki czekoladowe, które podnoszą jego walory smakowe i wizualne. Produkt doskonale nadaje się do wypieku blatów tortowych i spodów do ciast oraz popularnych muffinów. Wypieczone ciasto znajduje również zastosowanie jako dodatek do deserów.

Index 20780

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne