Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności oraz w obowiązku informacyjnym.

Biszkoptowo-tłuszczowe

Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe powstaje w połaczenia mąki pszennej lub z mąki pszennej wymieszanej z mąką ziemniaczaną, masła lub margaryny, cukru, jajek i środków spulchniających. Nadaję się idealnie do przyrządzania ciast z kremami, owocami, tortów, keksów i mazurków.

CIASTO CZEKOLADOWE FULL


25

0

5

0

Ciasto czekoladowe full - 100% koncentrat ciasta biszkoptowo-tłuszczowego. Bardzo duża zawartość prawdziwej czekolady (15%) sprawia, że wypieczone ciasto ma głęboki, czekoladowy kolor i wspaniały zapach. Poza prawdziwie czekoladowym smakiem charakteryzuje się ono puszystym i wilgotnym miękiszem. Nie kruszy się przy krojeniu i można je mrozić. Idealnie sprawdza się w produkcji szerokiego asortymentu – od cienkich rantów, przez blaty, aż po puszyste muffiny.

Index 20320

 

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne