Mieszanka gryczana - produkt przeznaczony do produkcji pieczywa o bardzo niskiej zawartości glutenu, podczas produkcji którego należy unikać kontaktu z innymi surowcami zawierającymi gluten.
Mieszanka jaglana - ze względu na swój bogaty skład to źródło błonnika pokarmowego. Połączenie charakterystycznego, wilgotnego miękiszu oraz przyjemnego chlebowego smaku i aromatu wyróżnia ją z grupy pieczywa bezglutenowego. To idealna alternatywa dla pieczywa tradycyjnego.
Mieszanka kukurydziana - produkt przeznaczony do produkcji pieczywa o bardzo niskiej zawartości glutenu, podczas produkcji którego należy unikać kontaktu z innymi surowcami zawierającymi gluten. Pachnące, żółciutkie pieczywo przygotowane ze specjalnie wyselekcjonowanej mąki kukurydzianej bogatej w witaminę C, kwas foliowy i niacynę.
Mieszanka piekarska do produkcji chleba o bardzo niskiej zawartości glutenu na bazie mąki kukurydzianej (14 %) z mąką jaglaną (9 %) i kaszą jaglaną (6,6 %).
100% mieszanka mączna do wypieku chleba jaglanego. Pozwala uzyskać chleb o niskiej zawartości glutenu. Mieszanka zawiera w swoim składzie obok mąki i kaszy jaglanej, mąkę kukurydzianą oraz maślankę w proszku. Została również wzbogacona błonnikiem roślinnym.
Index 10810