Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności oraz w obowiązku informacyjnym.

pl / en

Bezglutenowe / niskoglutenowe

Mieszanka gryczana - produkt przeznaczony do produkcji pieczywa o bardzo niskiej zawartości glutenu, podczas produkcji którego należy unikać kontaktu z innymi surowcami zawierającymi gluten. 

Mieszanka jaglana - ze względu na swój bogaty skład to źródło błonnika pokarmowego. Połączenie charakterystycznego, wilgotnego miękiszu oraz przyjemnego chlebowego smaku i aromatu wyróżnia ją z grupy pieczywa bezglutenowego. To idealna alternatywa dla pieczywa tradycyjnego. 

Mieszanka kukurydziana - produkt przeznaczony do produkcji pieczywa o bardzo niskiej zawartości glutenu, podczas produkcji którego należy unikać kontaktu z innymi surowcami zawierającymi gluten. Pachnące, żółciutkie pieczywo przygotowane ze specjalnie wyselekcjonowanej mąki kukurydzianej bogatej w witaminę C, kwas foliowy i niacynę.

MIESZANKA JAGLANA


10/25

100

5

6

Mieszanka piekarska do produkcji chleba o bardzo niskiej zawartości glutenu na bazie mąki kukurydzianej (14 %) z mąką jaglaną (9 %) i kaszą jaglaną (6,6 %).

100% mieszanka mączna do wypieku chleba jaglanego. Pozwala uzyskać chleb o niskiej zawartości glutenu. Mieszanka zawiera w swoim składzie obok mąki i kaszy jaglanej, mąkę kukurydzianą oraz maślankę w proszku. Została również wzbogacona błonnikiem roślinnym.

Index 10810

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne