Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności oraz w obowiązku informacyjnym.

pl / en

Pieczywo mieszane

Pieczywo mieszane to pieczywo pszenno-żytnie lub żytnio-pszenne jak również z dodatkami innej mąki np.: kukurydzianej, gryczanej, orkiszowej itp. Może  również zawierać bogate w minerały, witaminy, błonnik oraz przeróżne ziarna.

ZIOMEK


25

25

5

10

25% mieszanka mączna- baza do produkcji pieczywa wieloziarnistego pozwalająca na wyprodukowanie kilku produktów. Eliminuje ona wielokrotnie powtarzany proces przygotowywania ciasta podstawowego. Ze względu na swoją uniwersalność pozwala na wyprodukowanie różnego asortymentu pieczywa ziarnistego otrzymywanego z jednego ciasta.

Index 10511

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne