Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności oraz w obowiązku informacyjnym.

pl / en

ICER - wypiek odroczony

Produkty wytwarzane z zastosowaniem technologii odroczonego wypieku charakteryzują się lepszym aromatem, chrupiącą skórką, delikatniejszym smakiem, mniejszym udziałem drożdży i dłuższym okresem świeżości, a co najważniejsze produkty te są bezpieczne dla zdrowia.

DODATEK DO PIECZYWA DROŻDŻOWEGO


25

3

5

12

Produkt przeznaczony do pieczywa pszennego. Dodatek w ilości 3% ma na celu poprawę własności wypiekowych oraz podniesienie walorów organoleptycznych otrzymanego pieczywa. Produkt przeznaczony szczególnie do produkcji pieczywa o odroczonym wypieku. Może być stosowany w tradycyjnej technologii.

Index 13330

 

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne